Om oss


Vi öppnade Agnesbergs Gårdsbutik under påsken 2018.

Vi hade länge funderat på vad vi skulle kunna göra med de möjligheter vi hade på vår lilla gård i Agnesberg. Vi ville använda och även låta andra få njuta av vad vi har här hemma på ett bra sätt. 

Att öppna en liten Gårdsbutik för Agnesbergsborna och andra som bor runt omkring men även för andra som bor lite längre bort kändes därför självklart! 

Hos oss kan du komma och prata bort en stund, hälsa på ståtliga Tuppen David som stolt visar upp sina vackra hönor som springer fritt och letar maskar och annat gott. Under vår och sommar har vi ofta kycklingar  som bor i sin alderles egna hemmagjorda kycklingvagn. 

Vi erbjuder våra kunder aktiviteter såsom bukettbinderi att göra sin egen gåbort eller helgbukett, göra egna blomsterkransar och julkransar mm. 

Så samla gärna ihop ett litet gäng, hör av er  till mig så gör vi något kul för just er! Låt mig få veta om era önskemål!

Vi vill  att alla våra kunder, vänner och grannar skall känna att det är narturligt att vända sig till oss när de skall beställa sina blomsterbuketter, och blomsterarrangemang, och  vi vill kunna erbjuda våra kunder att få köpa våra fina egenodlade produkter.

Vi strävar efter det där lilla extra personliga för våra kunder och vi har bra produkter i vårt sortiment. 

Vi odlar själva både potatis, lök, rödbetor, morötter, rabarber, päron, färska kryddor och röda vinbär mm vid säsong.

De produkter vi köper in utöver vårt eget sortiment är närodlat och det är   jordgubbar, hallon och blåbär, grönsaker, blommor och mycket, mycket annat!


Varmt Välkommen till oss!
 

Hört från kund
 

Mysigt ställe med fin service! Fräscha råvaror, goda doftljus, fina lyktor och snygga blomster. Perfekt presentshop!
 

Mysiga människor som skapat en oas nära staden. Bra och goda produkter!
 

Att få prata med Mia och Anders är mysigt plus att handla lite smått och gott!
 

En mycket trevlig liten gårdsbutik utöver det vanliga!